Klikgebit

Als enige gespecialiseerde implantologiepraktijk bieden wij u de mogelijkheid in EEN dag de prothese en de implantaten te plaatsen. U kunt na thuiskomst meteen eten ZONDER pijn! Dit is een enorm voordeel vergeleken bij de ouderwetse manier, waarbij de behandeling maanden duurt en ongemak en pijn veroorzaakt.

Wij vervaardigen een stangetje tussen de twee implantaten in uw onderkaak. Wij lassen het stangetje met een hi-tech laser, waardoor dit een supersterke verbinding vormt met de implantaten. Over dit stangetje past een clip die vast in de prothese zit. Deze methode is voor u NIET duurder. De onderhoudskosten NA het plaatsen van implantaten en de prothese zijn bij onze methode LAGER. Vergeet het klikgebit!

63980_nl_editor photo22

Wij plaatsen de beste Zwitserse implantaten en dus geen “goedkope” namaak. Wij nemen geen risico!

De grote zorgverzekeraars CZ en VGZ hebben vertrouwen in onze manier van werken. Wij hoeven geen toestemming vooraf te vragen en kunnen in overleg met u meteen een behandelbesluit nemen.

Deze manier van behandelen is in onze praktijk honderden keren naar tevredenheid toegepast. Wij doen deze behandeling op verwijzing van uw tandarts of huisarts, maar u kunt natuurlijk ook gewoon zelf een afspraak bij ons maken.

Geen zorgen, wij regelen ALLES!

Wij zorgen voor de snelle toestemming van uw verzekeraar, de aanpassing van uw medicatie als dat nodig is en de communicatie met apotheek, huisarts en bijvoorbeeld de trombosedienst. U hoeft zich daar niet druk over te maken want dat regelen allemaal voor u.