Wortelkanaalproblemen

Bij BestSmile.nl zijn we in staat wortelkanaalproblemen pijnloos te behandelen. Deze behandelingen worden uitgevoerd met inzet van bijzondere materialen en technieken. Wij beschikken over de een speciaal ingerichte behandelkamer met een hypermoderne Zeiss stereo operatiemicroscoop, daarmee kunnen wij precies zien wat er gedaan moet worden.

Met onze geavanceerde behandelmethoden worden complicaties en pijnklachten later voorkomen. Het is  mogelijk oude wortelkanaalbehandelingen die niet in orde blijken te zijn met succes te herbehandelen.

In veel gevallen wordt elders het probleem “opgelost” met de verwijdering van de hele kies! Daarmee ontstaat een nieuw probleem dat nog moeilijker en vooral alleen tegen veel hogere kosten is op te lossen. Behoud is beter!

Het oplossen van problemen aan wortelpunten is bij ons ook chirurgisch mogelijk. Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van onze operatiemicroscoop en speciale ultrasone instrumenten. We gebruiken een moderne operatietechniek waardoor naderhand geen storende littekens ontstaan. Overigens komt deze behandeling bij het goed uitvoeren van een “normale” wortelkanaalbehandeling tegenwoordig niet zo vaak meer voor.

Bij ons worden microchirurgische herbehandelingen aan wortelpunten gedaan. Vaak kunnen wij precies die problemen oplossen die men bij een eerdere operatie niet gezien heeft omdat men nu eenmaal geen operatiemicroscoop ter beschikking heeft.

In zeer bijzondere situaties kan 3D röntgen gebruikt worden om alsnog succesvol te kunnen behandelen.